Pandora’s Box

Pandora’s Box

We hebben allemaal wel eens van Pandora's Box gehoord, maar wat is het nou echt? Of is het ontastbaar? Na deze room weet je alles van deze 'doos'.

We krijgen een tip. Ga naar Pandora's Box in Elst. Op een donderdagavond rijden we naar het plaatsje tussen Arnhem en Nijmegen. We worden ontvangen in een pand op een industrieterrein met gratis en voldoende parkeerruimte. We moeten even buiten wachten. Niet veel later komt de groep die voor ons was naar buiten en kunnen we op de sofa wachten. De room wordt voorbereid tijdens een potje tafelvoetbal.

Niet veel later krijgen we de instructie(s) zoals we die vaker horen. We worden meegenomen. In het pand lijkt een gemetselde constructie opgebouwd te zijn. Dit zit goed in mekaar was de eerste gedachte. We gaan de trap op, de deur gaat dicht, de tijd is gestart!

We splitsen ons op en gaan onderzoeken wat we allemaal tegenkomen, welke hints zijn ook daadwerkelijk hints? Al gauw zie we een aantal verbanden en we kunnen al snel een aantal puzzels oplossen. We komen technieken tegen die we niet eerder meemaakten. Je brein wordt goed getest en je zult je zeker achter de oren krabben.

Wat blijkt, zo gewoontjes als de kamer lijkt, er zijn zeer speciale verrassingen en effecten. Uiteraard kan ik hier niks over zeggen, maar we werden verrast, verrast en verrast.

Deze room is nog vrij nieuw, maar verdient zeker een 5-star rating. De diverse puzzels zijn vernieuwend, het zijn er veel en erg leuk. Voor vier personen is er in de meeste gevallen genoeg te doen en te onderzoeken. En een kleine tip, je zal elkaar nodig hebben om de room tot een succes te brengen en het geheim van Pandora's Box te ontdekken.

Ga naar Elst en ervaar het zelf. We wachten zelf op de tweede kamer die ze inmiddels aan het bouwen zijn!

Plaats: Elst (Gelderland)
Tijd: 75 minuten!
Datum: 18 mei 2017
Website: -

Verdict:

Goede constructie, verrassende wendingen. Tevens veel en creatieve puzzels. Wij wachten met veel plezier op de volgende. Top!

5 sterren!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.