Freakshow

Freakshow

De eerste room smaakte naar meer. We speurden het www af en kwam uit in Delft: The Freakshow! 

In plaats van om de hoek gingen we naar het westen van Nederland. De kamer zit op loopafstand van het centrum van Delft, dus ook ervoor of erna kan je je goed vermaken als je niet uit de buurt komt.

Het was mooi weer en we maakte voordat we begonnen nog een wandeling door Delft. Toen  belden we aan...

We werden door een medewerker ontvangen. We hadden meteen de indruk dat dit serieus was en we niet hier zomaar zouden ontsnappen. Na druk van de ketel te halen konden we ons opmaken voor de poging om te ontsnappen... of worden we gepakt door de Freakzzz...

De room begint... zweethandjes met wat komen gaat... Daar gaat ie. Creatieve puzzels die allemaal met leuke varianten in elkaar zitten. Gave effecten en een super decor. We hebben geen spijt van deze room...

Uiteindelijk weten we nog te ontsnappen ook. Een creatieve room met vele gezichten en prachtige puzzels. Alles is computergestuurd en genoeg spanning.

update: We hebben vernomen dat er in een van de elementen een verbetering is doorgevoerd. Hij had reeds 5 sterren gescoord, maar met de aanpassing is de room echt af!

Plaats: Delft
Tijd: 60 minuten
Datum: 16 December 2015
Website: -

Verdict:

Wat een gave kamer. Na de succesvolle escape hoor je dat alles computergestuurd is en weet je voor een toproom dit is. Het ontvangst was spannend, de room was top en wat een goed uitgewerkt thema! Aanrader.

3 sterren!
Comments are closed